kuuntelu päälle. kaunistelu pois.

Yritämme asettua toisen ihmisen saappaisiin. Sanomme asiat niin kuin ne ovat. Näin olemme päättäneet toimia. Emme ole erehtymättömiä mutta uskomme siihen, että kun ihminen tekee parhaansa, lopputuloksesta tulee usein hyvä.

Tomi kuuluu suomalaisen tuulivoiman pioneereihin. Hän aloitti uransa rakentamalla tuulipuistoja Etelä-Pohjanmaalle, josta hän on itsekin kotoisin. Ennen Pohjan Voimaa hän on toiminut muun muassa energiatehokkuusyhtiö LeaseGreenin toimitusjohtajana ja YIT:n energialiiketoiminnasta vastaavana johtajana.

Tomi Mäkipelto
Pohjan Voiman perustaja ja toimitusjohtaja
050 370 4092
tomi.makipelto@pohjanvoima.fi

Jos sinulla on jotakin kysyttävää, soita minulle niin jutellaan. Konsti on vanha, mutta se toimii.

Tomi Mäkipelto

Juho on ollut mukana useissa suomalaisen teollisuuden suurhankkeissa rahoituksen ja projektinhallinnan vetäjänä. Juhon työuraan mahtuu mielenkiintoisia tehtäviä Helsingissä ja Lontoossa, mutta sydän ja juuret ovat Hämeen Pälkäneellä.

Juho Rönni
Pohjan Voiman perustaja ja rahoitusjohtaja
040 824 8780
juho.ronni@pohjanvoima.fi

Anssi tuo Pohjan Voimalle vahvaa tilaajaorganisaation ja urakointipuolen kokemusta. Pitkän linjan tuulivoimaosaaja on ollut mukana rakentamassa yli sataa tuulivoimalaa.

Anssi Koski
Projektijohtaja
050 386 2518
anssi.koski@pohjanvoima.fi

Sami edustaa projektirakentamisen raskasta sarjaa. Ennen Pohjan Voimaa hän työskenteli espoolaisen maanrakennusyrityksen E.M. Pekkisen palveluksessa.

Sami Merelä
Projektipäällikkö
050 911 8369
sami.merela@pohjanvoima.fi

Mira on voimalaitosten suunnittelun asiantuntija, joka on aiemmin työskennellyt muun muassa Swecon ja Valmetin palveluksessa. Mira vastaa muun muassa Pohjan Voiman hankekehityksestä.

Mira Talonen
Projektipäällikkö
050 316 0148
mira.talonen@pohjanvoima.fi

Matti toimii neuvonantajana Pohjan Voiman hankkeiden kaavoitusprosesseissa. Hänellä on mittava ja laaja-alainen kokemus kaavoituksesta, alueiden suunnittelusta ja ympäristövaikutusten arvioinnista.

Matti Kautto
Kaavoituksen ohjaus

Tommi toimii neuvonantajana Pohjan Voiman sähköverkkoliityntöjen ja johtoreittien suunnittelussa. Tommilla on useiden vuosikymmenten kokemus energia- ja sähköalalta.

Tommi Hietala
Sähköverkkoliitynnät

Hallitus

Pohjan Voiman hallitus määrittelee yhtiön liiketoiminnan arvot, tavoitteet ja strategisen suunnan. Hallituksen puheenjohtajana toimii Kari Kauniskangas, joka tunnetaan mm. aiemmasta työstään YIT-konsernin toimitusjohtajana.

Hallitukseen kuuluvat sen jäseninä myös Pekka Manninen ja Johanna Lamminen. Manninen vaikutti pitkään Helenin toimitusjohtajana, ja Lamminen on työskennellyt muun muassa Gasumin ja Danske Bankin Suomen toimintojen toimitusjohtajana.