kuuntelu päälle. kaunistelu pois.

Yritämme asettua toisen ihmisen saappaisiin. Sanomme asiat niin kuin ne ovat. Näin olemme päättäneet toimia. Emme ole erehtymättömiä mutta uskomme siihen, että kun ihminen tekee parhaansa, lopputuloksesta tulee usein hyvä.

Tomi kuuluu suomalaisen tuulivoiman pioneereihin. Hän aloitti uransa rakentamalla tuulipuistoja Etelä-Pohjanmaalle, josta hän on itsekin kotoisin. Ennen Pohjan Voimaa hän on toiminut muun muassa energiatehokkuusyhtiö LeaseGreenin toimitusjohtajana ja YIT:n energialiiketoiminnasta vastaavana johtajana.

Tomi Mäkipelto
Pohjan Voiman perustaja ja toimitusjohtaja
050 370 4092
tomi.makipelto@pohjanvoima.fi

Jos sinulla on jotakin kysyttävää, soita minulle niin jutellaan. Konsti on vanha, mutta se toimii.

Tomi Mäkipelto

Juho on ollut mukana useissa suomalaisen teollisuuden suurhankkeissa rahoituksen ja projektinhallinnan vetäjänä. Juhon työuraan mahtuu mielenkiintoisia tehtäviä Helsingissä ja Lontoossa, mutta sydän ja juuret ovat Hämeen Pälkäneellä.

Juho Rönni
Pohjan Voiman perustaja ja rahoitusjohtaja
040 824 8780
juho.ronni@pohjanvoima.fi

Anssi tuo Pohjan Voimalle vahvaa tilaajaorganisaation ja urakointipuolen kokemusta. Pitkän linjan tuulivoimaosaaja on ollut mukana rakentamassa yli sataa tuulivoimalaa.

Anssi Koski
Projektijohtaja
050 386 2518
anssi.koski@pohjanvoima.fi

Ossi-Matti vastaa maanvuokrasopimusten valmistelusta ja niihin liittyvistä neuvotteluista. Iso osa hänen työstään on käydä keskusteluja yksityisten maanomistajien kanssa.

Ossi-Matti Lahtinen
Maankäyttöpäällikkö
050 360 9134
ossi.lahtinen@pohjanvoima.fi

Sami edustaa projektirakentamisen raskasta sarjaa. Ennen Pohjan Voimaa hän työskenteli espoolaisen maanrakennusyrityksen E.M. Pekkisen palveluksessa.

Sami Merelä
Projektipäällikkö
050 911 8369
sami.merela@pohjanvoima.fi

Mira on voimalaitosten suunnittelun asiantuntija, joka on aiemmin työskennellyt muun muassa Swecon ja Valmetin palveluksessa. Mira vastaa muun muassa Pohjan Voiman hankekehityksestä. 

Mira Talonen (perhevapaalla)
Projektipäällikkö
050 316 0148
mira.talonen@pohjanvoima.fi

Tuomas on perehtynyt hybridipuistojen mitoittamiseen ja tekee aiheesta diplomityötä Pohjan Voimalle. Sähkötekniikan ja tuotantotalouden opiskelija haluaa olla mukana tekemässä Suomesta energiamurroksen edelläkävijää. 

Tuomas Westerling
Diplomityöntekijä, projektiassistentti
045 275 4060
tuomas.westerling@pohjanvoima.fi

Mika vastaa Pohjan Voiman hankkeiden verkkoliitynnöistä ja sisäverkoista. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus sähköverkkoprojektien luvittamisesta, suunnittelusta ja rakentamisesta.

Mika Winter
Sähköpäällikkö
050 386 2509
mika.winter@pohjanvoima.fi

OMISTAJAT JA HALLITUS

Pohjan Voima on uusiutuvaan energiaan erikoistunut suomalainen yhtiö. Pohjan Voiman strateginen kumppani on ruotsalainen pörssiyhtiö Arise, joka omistaa Pohjan Voiman yhdessä vakuutusyhtiö LähiTapiolan ja toimivan johdon kanssa.

Pohjan Voiman hallitukseen kuuluvat Tomi Mäkipelto, Juho Rönni, Daniel Cambridge ja Per-Erik Eriksson, joka toimii hallituksen puheenjohtajana.