Kumppaninasi alan kokeneet asiantuntijat

Pohjan Voiman avainhenkilöillä on pitkä ja monipuolinen kokemus energia-alalta. Hankkeidemme eri vaiheissa hyödynnämme myös laajaa ja asiantuntevaa kumppaniverkostoamme.

Tomi Mäkipelto
Perustaja ja toimitusjohtaja
050 370 4092
tomi.makipelto@pohjanvoima.fi

Tomi on toiminut aiemmin energiatehokkuusyhtiö LeaseGreenin toimitusjohtajana, YIT:n energia- ja ympäristöliiketoiminnoista vastaavana johtajana ja EPV Energian kehitysjohtajana. EPV Energialla Tomi toimi myös konsernin maatuulivoimayhtiöiden EPV Tuulivoiman ja Rajakiirin toimitusjohtajana, vastaten kahdestatoista suuresta tuulivoimahankkeesta.

Tomi toimii uusiutuvan energian ratkaisuihin keskittyvän Q Powerin hallituksessa, ja on aiemmin urallaan vaikuttanut muun muassa Suomen Tuulivoimayhdistyksen ja World Energy Council Finlandin hallituksissa.

Seinäjoelta kotoisin oleva Tomi on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja kauppatieteiden tohtori.

Juho Rönni
Perustaja
040 824 8780
juho.ronni@pohjanvoima.fi

Juho on toiminut aiemmin energiatehokkuusyhtiö LeaseGreenin talousjohtajana, rahoitus- ja sijoittajasuhdetehtävissä teollisuudessa ja investointipankki Goldman Sachsilla.

Uransa aikana Juho on ollut toteuttamassa yli miljardin euron investointirahoitushankkeita eri kehitysvaiheissa oleville yhtiöille. Juho vaikuttaa myös asuntorakennuttaja Newil & Bau:n, kiertotalousyhtiö Soilfoodin, rekrytointiyritys aTalentin ja matkailuyritys Rönnvikin Viinitilan hallituksissa.

Juho on kotoisin Pälkäneeltä, ja hän opiskeli rahoitusta ja johtamista London School of Economics -korkeakoulussa Lontoossa.